Ik heb al mijn dossiers altijd in mijn broekzak

Steeds meer zzp’ers maken gebruik van de online dossiers van DIGIRecord.nl.
Steeds meer intermediairs kiezen voor het online ter beschikking stellen van een dossier aan hun klanten. Zeker ook de zzp’er heeft er veel gemak van.

Het uploaden van de in- en verkoopfacturen, bonnetjes en contracten is een fluitje van een cent. Aan het einde van een werkdag of tussendoor kunnen deze stukken overal vandaan in het online dossier worden geplaatst en is dat deel van de administratie klaar. De intermediair beschikt direct over de stukken en kan de administratie bijwerken.
Omdat de zzp’er vaak onderweg is, is het moeilijk hen tijdens de werkuren te storen. Wanneer bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting door de intermediair is opgesteld, moet deze beoordeeld worden door de zzp’er. Indien de aangifte in het dossier wordt gezet en er wordt een werkstroom aan gekoppeld, dan ontvangt de zzp’er direct een bericht en kan deze de aangifte goedkeuren wanneer en waar het hem uitkomt. Die goedkeuring wordt weer automatisch toegezonden aan de intermediair.
Iedere zzp’er beschikt over een telefoon of tablet en heeft dus altijd alle administratiestukken bij de hand. En dat is ideaal.