Klantinterview met Ketelaar Administratie- & Belastingadviseurs

ervaring DigiRecord

“Wij zijn een administratie en belastingadvies kantoor in de mooie Twentse Bornerbroek bij Almelo. We zijn qua kantoor misschien niet heel groot, maar we bedienen één zeer grote klant en daarnaast hebben we veel MKB-klanten en zelfstandigen waaronder diverse musici en artiesten. Hiervan zul je er zeker enkele kennen!

Werkt perfect

We zijn in contact gekomen met ProManagement Software in 2001. Ik heb destijds met Kees Schaap gezamenlijk gewerkt aan het optuigen van SBR/ XBRL. Ook ben ik betrokken bij de NOAB en zodoende heb ik PM Record leren kennen en zijn we dit gaan gebruiken. Sinds 2021 zijn wij ook DigiRecord gaan gebruiken voor de digitale opslag van documenten. Dat werkt gewoon perfect. De mappenstructuur die wij reeds hadden in PM File kon gewoon worden overgenomen zodat dit op ons lijf geschreven is.

Toegevoegde waarde voor klanten

Het centraal en veilig opslaan van documenten in een online ‘kluis’ van de klant zien wij als een toegevoegde waarde, onderdeel van onze service naar klanten.

Uitbreiding van gebruik in functionaliteit

We willen dit jaar daar ook een nieuwe stap in zetten, door onze klanten toegang te geven en gebruik te gaan maken van de mogelijkheid om klanten via DigiRecord documenten digitaal te laten ondertekenen.

Kritische klant

Misschien mede door onze jarenlange relatie, zeggen wij gewoon waar het op staat en dus ook wanneer wij mogelijkheden tot verbetering zien. Gelukkig blijft de software in beweging en hopen wij dat onze suggesties worden opgepakt.”

DIGIRECORD

DigiRecord is een onderdeel van onze PM Online suite. Lees hier meer informatie over DigiRecord. Wilt u een demonstratie? Ga dan naar ons contactformulier en kies daar voor ‘boek een demo’.