Franchise Afdrukken E-mailadres
Digirecord biedt een moderne en unieke oplossing voor het gebruik en beheer van de gemeenschappelijke stukken van franchisegevers en -nemers.

Tussen franchisegevers en –nemers worden allerlei afspraken gemaakt, die worden vastgelegd in contracten en overige documenten. Deze gemeenschappelijke stukken worden voor langere tijd bewaard bij zowel de franchisegever als de -nemer, die ieder een eigen (meestal papieren) dossier bijhouden. Er is een risico dat één van beide niet beschikt over een volledig dossier met de meest actuele stukken bijvoorbeeld doordat documenten uit een dossier in gebruik zijn bij diverse personen of instanties (bijvoorbeeld de externe accountant), of dat stukken verloren zijn gegaan of niet juist zijn gearchiveerd.

De stukken kunnen betreffen:
  • het franchisecontract;
  • de huurovereenkomst;
  • de periodieke verslagen;
  • de oprichtingsakte, het vennootschapscontract of de staturen;
  • instructies en een beschrijving van de administratieve organisatie;
  • de jaarrekeningen;
  • inkoopcontracten;
  • etcetera.

 

De oplossing is DigiRecord

DigiRecord biedt via internet een gemeenschappelijk dossier aan, waarin via een beveiligde verbinding alle documenten versleuteld worden opgeslagen. De dossierstukken staan op een streng beveiligde plaats en de franchisegever of -nemer bepaalt zelf wie toegang hebben tot het dossier. Dat kan de externe accountant zijn of (tijdelijk) de financieringsinstelling voor bijvoorbeeld de beoordeling van en kredietaanvraag.

De dossierstukken zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week overal vandaan benaderbaar door uitsluitend de bevoegden. De documenten kunnen worden doorgestuurd of afgedrukt. Het toevoegen van stukken aan het dossier gaat uiterst eenvoudig, snel en via e-mail worden alle dossierbetrokkenen direct op de hoogte gebracht. De gegevens worden altijd bewaard in een historisch overzicht. Er gaan geen stukken verloren en het dossier is altijd volledig en up-to-date. De kosten zijn bijzonder laag.

 

DigiRecord: een zaak van samen delen
 

Pro Management Software

T: 010 - 451 76 76
E: info@promanagement.nl

2014-PM-Software160x

Microsoft Gold Partner

 

kubus nba
LogoRB website SRA