Home Over ons Visie & Oorsprong
Visie & Oorsprong Afdrukken E-mailadres
Wij luisteren naar de gebruiker


Visie

Pro Management Automatisering is een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen waarmee accountants- en administratiekantoren hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en daarmee hun rendement kunnen verbeteren. Onze softwareoplossingen worden ontwikkeld vanuit de visie dat de programmatuur eenvoudig in het gebruik moet zijn, eenvoudig te beheren is en dat allemaal tegen aanvaardbare kosten.

 
Oorsprong

Kees Schaap heeft jarenlang zijn eigen accountantskantoor geleid en de dagelijkse praktijk is voor hem maatgevend in het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen. Pro Management is zo’n vijftien jaar geleden begonnen om vanuit de praktijk oplossingen te vinden voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. De ontwikkeling van Pro Management is in een stroomversnelling terecht gekomen door PM-Report. Deze rapportgenerator is zowel in de bovenbouw als in de onderbouw van de accountancybranche dé oplossing. PM Report is inmiddels de meest gebruikte rapportgenerator in Nederland bij de betere administratiekantoren en de kleine- en middelgrote accountantskantoren. Vrijwel dagelijks kiezen accountants- en administratiekantoren om hun jaarrekeningen te maken met PM Report.

Wat wij u bieden

Pro Management biedt de accountancybranche een compleet programma waarmee de efficientie in elk kantoor sterk verbeterd kan worden in snelheid en kwaliteit. De software richt zich niet alleen op rapportage, maar ook op uw totale kantoororganisatie. Zo kunt u met PM-Record alle records verbreken in tijd en in geld als het gaat om uw eigen kantoororganisatie. Met PM-Record stroomlijnt u de werkprocessen bij u op kantoor.

Alle software van Pro Management vergt geen tijdrovende implementatie. In de regel is één dag training voldoende om de software volledig te gebruiken.

De verdere ontwikkeling van de verschillende PM-applicaties geschiedt niet vanuit een ‘ivoren toren’. Pro Management ontwikkelt op basis van praktijkervaringen van gebruikers. Regelmatig komen gebruikers bijeen binnen een zogeheten gebruikersgroep waarin de praktijk van alledag wordt doorgenomen. Er ontstaan vanuit de praktijk wenslijstjes die door de developmentafdeling één voor één worden opgepakt.

Daarnaast worden ook de ervaringen vanuit de helpdesk meegenomen in de ontwikkeling, zodat het gebruiksgemak verder geoptimaliseerd kan worden.

Verbreek alle records met Pro Management!

 

Pro Management Software

T: 010 - 451 76 76
E: info@promanagement.nl

2014-PM-Software160x

Microsoft Gold Partner

 

kubus nba
LogoRB website SRA