Inloggen DigiRecord

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Klantcode

Radiocommercial

drsignin

Volg ons op:

Volg ons via Twitter

linkedIn

Voor particulieren Afdrukken E-mailadres
Is uw administratie een chaos?

 

Alle belangrijke stukken op orde, veilig en overal bereikbaar met DigiRecord!

Voor particulieren geldt dat vele papieren vaak tientallen jaren en ook wel een leven lang bewaard dienen te worden. Er is altijd een risico dat stukken kwijtraken of verloren gaan door slordigheid, bij verhuizingen, diefstal, brand, vakanties of dat men niet meer weet waar bepaalde stukken zijn bewaard (bij ouders, kinderen, voogden, notaris, advocaat of accountant).
Het zou natuurlijk ideaal zijn wanneer alle van belang zijnde stukken ergens veilig en voor altijd worden bewaard en waar men altijd en overal de gewenste papieren kan oproepen. Pro Management biedt u de oplossing met DigiRecord: Nooit meer iets kwijt !Een voorbeeld: De aangifte van uw inkomstenbelasting

Voor velen is dit elk jaar opnieuw een hele opgave. Voor de meesten wordt het invullen van de aangifte dan ook met alle plezier overgelaten aan een accountants- of administratiekantoor. Dat neemt niet weg dat u jaarlijks toch altijd op zoek moet naar alle benodigde papieren. Rentekosten, ziektekosten, levensverzekeringen, kinderbijslag, etcetera. Waar heeft u deze ook alweer gelaten? Niet iedereen heeft een volledig gestructureerde en geactualiseerde archivering van belangrijke dossiers. Het opzoeken en bijwerken van de documenten kost u veel tijd en tijd is geld. Het kan zo veel makkelijker, DigiRecord is de oplossing. Hiermee digitaliseert u alle belangrijke dossiers zodat ze altijd, snel en veilig op te halen en bij te werken zijn.

Te denken valt aan:

 • verzekeringspapieren (polissen voor brand & inbraak, aansprakelijkheid, begrafenis, reizen, caravan, auto, fietsen en dergelijke);
 • huur- of koopcontract van een woning;
 • trouwboekje of samenlevingscontract;
 • pensioenpolissen;
 • testamenten;
 • hypotheekakte of overige schulderkenningen;
 • overige eigendomsbewijzen;
 • aangiften inkomstenbelasting;
 • diploma's en cijferlijsten;
 • arbeidsovereenkomst(-en);
 • kopieën van rijbewijs en paspoort;
 • loonstroken; etcetera.

Met Digirecord is het geen uren zoeken meer naar een document, geen problemen meer met verouderde versies en geen problemen en kosten meer voor verzending van de stukken. De benodigde papieren kunt u thuis plaatsen in DigiRecord. U kunt nog commentaar toevoegen en vervolgens uw accountant berichten dat de gegevens compleet zijn. Zonder de stukken daadwerkelijk op te sturen of af te geven, beschikt uw fiscaal adviseur direct over alle gegevens!

U zult het merken, uw administratie is gestructureerder, eenvoudiger en uw afhandelingen zullen sneller plaatsvinden. U bespaart tijd op de toch altijd als vervelend ervaren administratie, waardoor u meer tijd heeft voor leuke dingen!

 

Pro Management Software

T: 010 - 451 76 76
E: info@promanagement.nl

2014-PM-Software160x

Microsoft Gold Partner

 

kubus nba
LogoRB website SRA